Menu

De ce noi

Pentru că ne place atât de mult ceea ce facem, încât vrem să împărtăşim totul nu numai copiilor noştri, ci şi altora, cu nădejdea de a creşte măcar puţin frumuseţea acestei lumi dăruite cu atâtea şi atâtea minuni.
Sufletele şi mânuţele celor mici sunt pline de dragoste şi frumuseţe, de creativitate şi pricepere, iar noi, ca părinţi, educatori, învățători sau profesori suntem aici pentru a îi ţine pe calea lor firească şi a ne întreba permanent ce copii dăruim acestei lumi. Suntem aici pentru a le oferi chei spre libertatea şi împlinirea sufletelor lor, încredere în ei, pentru că, trebuie să fim conştienţi de asta, ei țin în mâinile lor viitorul nostru.

Tuturor ne-au fost dăruite atâtea daruri şi la APOLLO KIDS puteți vedea atât de limpede ce putem face fiecare cu stropul dăruit, cu bucuria, munca şi răbdarea noastră.
Într-un spaţiu plin de culoare şi căldură încercăm să creăm locul şi timpul în care să se întâmple descoperirea frumosului din copiii care vor fi alături de noi în această călătorie plină de joacă şi entuziasm, de creativitate şi voie bună.
Aici dorim să facem ceva esenţial pentru viată – să scoatem la suprafaţă comoara ascunsă în adâncul fiecăruia, de care, poate, cei mai mulţi dintre noi uită adesea.