Menu

Testimoniale

TESTIMONIALE

  • Recomand cu încredere Școala Apollo Kids!!! Băiatul meu învață într-un mediu plăcut, îndrumat de cadre didactice care dau dovadă de profesionalism. O echipă extraordinară, de oameni inimoși și implicați, preocupați continuu de educația copiilor, de îmbunătățirea cunoștințelor acestora prin programe opționale deosebite, unele chiar unice. Orele de curs se desfășoară interactiv prin metode care induc copiilor plăcerea cititului și a învățatului. Metode inedite de învățare! Copiii au privilegiul de a-și consolida cunoștințele într-un cadru modern, curat, ceea ce este un mare beneficiu ce își va pune amprenta pe dezvoltarea lor viitoare. Mâncarea foarte bună, rețetele țin cont de necesarul nutrițional zilnic, puțin spre deloc zahăr, dulciuri preparate în bucătăria proprie. Raportul calitate-preț este mai mult decât excelent. În concluzie, RECOMAND din tot sufletul!  Roxana M.
  • Recomand din toată inima Școala Apollo Kids. Orele de curs se desfășoară prin metode care aduc copiilor plăcerea învățatului. Copiii își desfășoară activitatea într-un cadru curat și modern. Cadrele didactice, cât și doamna directoare sunt mereu la dispoziția copiilor. Sunt răbdătoare, sunt iubitoare, sunt mereu aproape de copii, cu drag, înțelegere și voie bună. Pe tot parcursul stării de urgență au dovedit implicare, socializare, grijă și iubire pentru copii. Au improvizat jocuri, le-au citit povești, au făcut lecții și multe alte lucruri frumoase. În această școală se respectă și se ține foarte mult cont de starea emoțională a copiilor, de nevoile lor de a evolua într-un mod frumos. Este o școală minunată și de aceea un Mulțumesc este prea puțin spus. Nu sunt cuvinte care să definească implicarea și atașamentul cadrelor didactice și al doamnei Directoare față de copii. Sunt o echipă minunată, care face zilnic minuni pentru copiii noștri. Vă mulțumim că existați! Oana S.
  • Experiențele pozitive, cadrul profesionist, precum și frumoasa evoluție a copiilor susțin recomandarea noastră către școala și grădinița Apollo Kids. Iulia P.
  • Mulțumim!Felicitări pentru profesionalismul echipei Apollo Kids! Copiii fac școală online din primele zile, din momentul în care s-au închis școlile din cauza COVID-19, ceea ce este excelent pentru procesul educațional al copiilor noștri! V. apreciază metoda și este nerăbdător în fiecare zi să facă școală, chiar și online! Politica școlii Apollo Kids, pe care noi, părinții lui V. o percepem, este “servicii educaționale de calitate, centrate, personalizate, orientate spre nevoia fiecărui COPIL”. Georgeta S.