Menu

Actorie

ACTORIE

Pentru copii
Dragi copii,
Sunt Julieta și vă invit la Apollo Kids să ne petrecem împreună timpul, cu bucurie și relaxare, jucându-ne de-a prinții și prințesele, vrăjitoarele sau zânele bune și alte personaje reale sau din poveştile voastre preferate.
Să învățăm jocuri și poezii și poate chiar să confecționăm niște costume de teatru și să ne deghizăm într-un moș și o …babă! Împreună învățăm prin joc și joacă tainele minunate ale actoriei. Cum vorbim clar și corect? Cum respirăm? Cum dăm naștere personajelor de poveste? Cum mimăm și improvizăm? Sigur vom afla împreună răspunsurile. Dacă știi deja să citești, vreau să știi că “Victory of Art” deschide copiilor ușa către actorie și către artă. Dacă nu știi încă să citești, nu-i nimic, o să treacă, ai deja o mulțime de alte calități care te fac unic și irepetabil; doar roagă un adult să te ajute să citești mai departe.

Să mergi la cursuri de actorie nu înseamnă să te faci neapărat actor.

Tehnicile actoricești te ajută să înveți să te accepți așa cum ești, nerenunțând la a te dezvolta, să-ți învingi teama de a apărea în public, teama de ridicol. Dă-ți voie să te faci de râs la orele de actorie, dacă trăiești cu frica asta. Și apoi vei trăi liber să te exprimi.

Pentru părinţi

Eu, Julieta Georoiu, sunt fondatoarea școlii de actorie Victory of Art (2013), proiect născut din dragoste – dragostea pentru teatru, artă și oameni!

Abia aștept să împărtășesc din secretele actoriei și îi invit pe copii să descoperim împreună frumusețea artei și a sufletului uman.

La Apollo Kids a găsit un ecou intens o idee – să însoțim copiii, să îi ghidăm în drumul pe care îl au de parcurs, fără să le arătăm noi calea doar pentru că noi am fost deja ca ei și știm noi mai bine 🙂

La categoria alte succese, Victory of Art a înființat și un festival de teatru, ajuns la cea de-a patra ediție, la care participă 150 de adolescenți din București.

A creat „PUT YOUR HANDS IN THE AIR”, musical de/despre/cu adolescenți, 100% original, concept unic în România, premiat pentru cea mai bună trupă la Festivalul Național de Teatru AMPRENTE; începând din martie 2018 se joacă în stagiunea Sălii Rapsodia a fostului Teatru de pe Lipscani.

Participând la cursurile noastre de actorie, copiii vor descoperi și lucra toate laturile artei actorului: de la exerciții de dicție și respirație, exerciții de atenție, memorie, concentrare, ritm, mișcare scenică, expresivitate corporală, improvizație, jocuri până la forma finală: interpretarea unui text dramatic într-un spectacol care va avea loc la finalul modulului.