Menu

Dans

DANS

Pentru copii

Sunt Rasmina și îmi place să creez cursuri cu bună dispoziție si joc. Transform fiecare curs într-o petrecere plină de povești și voie bună. Vă voi învăța fiecare dans prin cuvinte și jocuri de cuvinte, astfel că “plictisitoarea” numărătoare a pașilor pe timp va fi transformată în cuvinte și povești. Vom învăța dansul cu voie bună și vom denumi fiecare pas creând astfel poezii.

Vom imbina mai multe stiluri de dans, ca să facem ora cât mai diversificată. Muzica va fi mereu animată și cât mai actuală, pentru a ne ține cât mai concentrați posibil.

La final ne vom juca mereu un joc în care vom învăța să trecem peste teama de a apărea în fața celorlalți, transformând această teamă într-o bună dispoziție.

Vă aștept cu veselie!

Pentru copii

Cursul de dans este potrivit pentru copii de toate vârstele. Este un program gândit și elaborat pe vârste și urmărește prin mișcări specializate și artistice atingerea unor valori pozitive, creative și emoționale. Dansul îi poate ajuta pe copii să treacă peste timiditate, căpătând încredere și putere de a nu renunța la ceea ce își doresc.

Dansul este o expresie corporală, o formă de comunicare non-verbală care presupune mișcări armonioase, calculate, libere, precise. Exprimarea prin mișcare specializată și artistică a emoțiilor cu ajutorul tehnicilor

ritmice caracterizează expresivitatea corporală și urmărește atingerea unor valori și atitudini pozitive, creative, emoționale.

Cele mai importante obiective pentru mine sunt:

– acomodarea cu acest nou stil și cu cadrul didactic

– descoperirea dansului într-un mod captivant

– descoperirea a noi posturi corporale și a dansului propriu-zis

– dobândirea capacității de a se mișca grațios

– dezvoltarea elasticității

– exerciții de mobilitate și coordonare

– exersarea noțiunilor predate și însușirea din ce în ce mai bine a mișcărilor

– predare coregrafii noi cu mișcări adaptate categoriei lor de vârstă

– învățarea coregrafiilor și executarea lor cât pot ei de bine

– descoperirea bucuriei de a dansa

Vă invit din toată inima să le facilitați copiilor calea să se exprime prin dans, este atât de eliberator!