Menu

Testimoniale

TESTIMONIALE

 

 • ”Pentru noi grădinița Apollo Kids a fost cea mai bună alegere! Am căutat îndelung un loc pentru copilul nostru, un loc unde să fie educat cu blândețe, să primească mâncare sănătoasă, să petreacă timp afară, să fie iubit. Magda Păunoiu și echipa ei sunt adevărați dascăli, care pun suflet în ceea ce fac și pentru care binele copiiilor este pe primul loc. Cel mai mult ne bucură faptul că cititul e la loc de cinste în activitățile desfășurate la grădiniță și că petrec timp în aer liber chiar și când ai zice că nu e vremea bună de ieșit afară. Doamnele educatoare sunt minunate, blânde, empatice, Victor le iubește foarte mult. Mulțumim pentru tot ce faceți pentru copiii noștri!” Diana C.
 • Apollo Kids este grădinița care a întrunit toate așteptările noastre și care de doi ani de zile reprezintă locul unde copilul merge vesel și nerăbdător în fiecare dimineață. Se dezvoltă frumos, are parte de multă iubire, timp de calitate, activități în aer liber și educație cu blândețe. Echipa e minunată și asta se transmite în atitudinea copilului.” Simona V.
 • ”Un loc minunat, în care se remarcă atât implicarea educatorilor, cât și susținerea din partea doamnei director. Modul de interacțiune cu copiii, atenția la detalii, materialele de calitate folosite, activitățile, precum și jucăriile puse la dispoziție vin în completarea afecțiunii pe care educatorii o transmit copiilor zi de zi. Apreciez și bucătăria proprie. Un meniu variat, cuprinzător, la care sunt folosite alimente de calitate. Nu cred că aș fi putut găsi un loc mai bun în care să îmi las copilul.” Bianca P.
 • ”Pentru noi grădinița Apollo Kids a fost clar cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru copilul nostru. Acomodarea s-a facut cu foarte multă înțelegere din partea doamnelor educatoare și ingrijitoare. Merge cu drag în fiecare dimineață și se bucură de toate activitățile pe care le fac zilnic. Mulțumim doamnelor educatoare pentru tot ceea ce fac.” Corina P.
 • ”Cea mai bună grădiniță din zonă! Cea mai bună alegere pentru copilul meu. Mergem cu drag în fiecare zi de 2 ani de zile. Un mare plus pentru locul de joacă îngrijit și ieșitul afară zilnic. O atmosferă caldă, liniștită, o echipă extraordinară. Felicitari, Apollo Kids!” M. C.
 • ”Recomand grădinița Apollo Kids, încă de la grupa Baby ne aflăm în acest colectiv minunat, iar fetița nostră este în continuă dezvoltare alături de acești oameni dedicați meseriei lor!” Loredana L.
 • ”Copiii se dezvoltă într-un mediu minunat, ei merg cu drag zilnic la grădiniță și asta este cel mai important. Cadrele didactice fac o treabă minunată și le apreciem foarte mult.” Anca N.
 • ”Este grădinița care îmi satisface așteptările de la un loc unde îmi las copilașii de dimineață până seara. Meniul este atent întocmit, asistență medicală de-a lungul întregii zile – 5 zile pe săptămână, parc și ieșire zilnică, activități felurite, opționale interesante, materiale de lucru și jucării de calitate. Am recomandat această grădiniță de la început și o recomand în continuare după aprox. 3 ani de colaborare.” Ofelia C.
 • ”Grădinița Apollo Kids pentru noi, în ultimul timp, a fost experiența lucrurilor bine făcute. Dacă toate lucrurile ar fi făcute cu simț de răspundere și dragoste pentru copii (ca aici), viitorii adulți ar reuși să mute munții din loc.” Zoe D.
 • ”Este o grădiniță minunată, unde fiul meu a fost integrat bine în colectivitate, a învățat foarte multe lucruri noi și, cel mai important, a fost mereu vesel când mergea dimineața să-și vadă prietenii și educatoarea de la Apollo și la fel de bine dispus când îl luam acasă seara.” Vasile G.
 • ”Mulțumim pentru grija și devotamentul față de copii!” Daniela D.